mount ruapehu

Skrivet den 2010-08-28 @ 22:58:29

snart åker jag till snööööööön! see ya Wednesday


Wellington!

Skrivet den 2010-08-27 @ 15:31:45

Klockan 06.00 imorse satte jag mig på en buss till Wellington och Massey university där. Tänkte att det antalgien skulle bli en ganska tråkig dag eftersom jag inte alls har tänkt gå på det universitetet, men ack så fel jag hade!

Jag hängde med Caylin och Georgina hela dagen och efter att de kollat på de kurser de var lite halvintresserade av så skippade vi universitetet och de visade mig runt i Wellington. Helcool stad säger jag bara. Staden är uppbyggd lite som Oslo, i en hamn, vik, whatever, och berg i bakgrunden. Fast mycket softare än Oslo. Atmosfären. Kan inte beskriva. Och så vackert. Mmh. Och massa roliga secondhandaffärer. Mhm. Vi strosade runt. Åt sushi. Köpte glass och satte oss vid havet. Solen lyste. Fint. Sen spenderade vi sista timmen på universitetets free photo boot. Ni anar inte vad kul man kan ha med en fotoautomat alltså.
Sen kom jag hem, gjorde pizza. Åt. Kollade på lite TV. Kände att det antagligen kommer bli en ganska tråkig fredagskväll, men det gjorde inte så mycket eftersom jag gått upp så tidigt och var trött. Precis när jag har tagit på mig pyjamasen och stoppat vetekudden i micron så knackar Caylin och Georgina på mitt fönster och drar med mig till The Royal där ett band spelar. Dans dans dans dans och nu sitter jag här. Trött och glad av en oväntat bra dag.
Hejs


hej

Skrivet den 2010-08-25 @ 07:42:16

Negativa saker just nu:

  • Det luktar lite smått kattkiss i mitt rum, men jag kan inte hitta det. Tur att jag är van...
  • Jag äter choklad och blir tjock
  • Mina ögon är fortfarande röda
  • Mitt huvud värker
Positiva saker just nu:
  • Pratade med Caylins kompis Preety idag och hon var hur skön som helst. Bjöd även in mig till hennes artonårsfest nästa helg!
  • Wellington på fredag
  • Ski trip på söndag
  • På fredag ska Richard återkomma till sitt hem och starts taking some action, sa precis min kontaktis
  • Jag såg regnbågen i ett moln idag. Ganska häftigt sådär
  • De spelade Coldplay inne på new world
Har även valt ämnen för nästa år. Home economics åker bort och Maori visual arts åker in. Kan nog bli spännande...


Haka

Skrivet den 2010-08-24 @ 05:51:55

Såg min första haka live idag förresten! Skolans hakaklubb bestämde sig för att öva där vi hade vår tea break. Jag blir så impad av hur de kan gå från töntiga femtonåringar till aggresiva vildingar på en sekund. Häftigt. Tror faktiskt att jag skulle kunna sitta och titta på haka en hel dag. Rytmen är så skön på något sätt. För er som inte vet så är Haka maoriernas (ursprungsbefolkningen) krigsdans. All blacks, NZs rugbylag kör den inför varje match för att skrämma motståndarna. Den är ganska skräckinjagande faktiskt. Här är ett klipp på All Blacks haka. Vet inte hur bra klippet är för jag kan inte kolla på det.


ladies

Skrivet den 2010-08-24 @ 03:33:59

Half day today. Innebär att vi bara har haft tre lektioner och jag sitter nu hemma och har tråkigt. Jag saknar ramlösa. Bubbelvattnet här smakar sött på något sätt, även om det inte är något socker i.

Ski trip söndag-ons. Det kommer bli fätt! Vi är bara fyra seniors, men alla är roliga. Åker dock snowboard så jag kommer ju vara ensam på skidor. Hoppas dom kan åka...
Fick mail från min kontaktpeson och han sa att det var bra att jag säger till och att han har vidarebefodrat mitt mail till Richard på WYS så får vi se vad han säger. Har dock hört från Erik (en kille från sverige som var på min skola förra året) att Richard är lite svår... Men jag hoppas på det bästa. Min värdmamma har nu saktat ner internetet så jag kan inte lyssna på spotify eller youtube. Igår när jag skulle duscha upptäckte jag dessutom att hon har minskat ner på varmvattnet för jag hann inte ens så mycket som ta i schampoo innan vattnet blev iskallt. Varför har hon oss här om hon inte har råd????????????????????
En rolig sak jag kan berätta förresten är att Kateisha i min hemkunskapsklass tycker att alla mina killkompisar "looks so hot!!", så ta åt er ;)


zumba!

Skrivet den 2010-08-23 @ 10:52:01

Caylin drog med mig på zumba, tjoho! Mitt betyg på det är: inte lika roligt och jobbigt som friskis danspass, men jobbigare för magen och ryggen eftersom det är så mycket höfter. Jag gillade det! Om några helger så har de en hel dag med zumba så vi ska försöka dra med så många som möjligt!


stoned eyes

Skrivet den 2010-08-23 @ 06:49:27

Mina ögon är helt rödsprängda. Fråga mig inte varför. Folk i skolan trodde att jag hade rökt på. Det är inte helt ovanligt att folk gör det i skolan nämligen... Min has hostar och näsan rinner dessutom. Kan det hända att jag har gått och blivit pollenallergiker? Det går ju faktiskt mot vår här...

I alla fall. Jag har pratat med Reia om familjen och hon vill byta. Jag vill också. Vi har pratat med mrs. Mathews och på henne lät som att hon tyckte att vi skulle byta, även om hon inte kan göra något åt det. Ska maila min kontaktperson nu så får vi se vad som händer helt enkelt! Jag känner mig jättetaskig mot familjen, men det känns inte rätt att stanna på ett ställe jag inte trivs på bara för att de ska slippa betala kostnaderna för Mollys år i Japan. Jag (eller mamma och pappa) har ju faktiskt betalat en hel del för att åka hit.
En spännande sak jag fick reda på om Reia är att hon är en Japansk moviestar! Hur coolt är inte det? Okej, hon är inte jättekänd, men typ en barnstjärna. Hon har till och med fått fanbrev och sånt. Jag känner mig priviligerad som bor med henne.
Hon är den lilla tjejen här.


trött

Skrivet den 2010-08-22 @ 02:17:01

Jag vet att jag inte borde skriva det här, men jag bara måste. Jag är så trött på att bo här. Huset. Familjen. Okej, det kunde varit värre, det kunde det. De kunde ha varit rent taskiga mot mig och tvingat mig göra saker jag inte ville. Nu är det bara så att de inte gör någonting. Alls. Min värdmamma är mest bara sjuk hela tiden. Jag undrar om det kan bero på att vi inte har någon som helst värme i huset, ingen tvål i badrummet, torkar disken med samma äckliga handduk som vi torkar händerna med och som inte blivit bytt sen jag kom hit, huset har inte blivit städat en enda gång. Jag funderar på om jag ska börja städa, men det är så jäkla äckligt så jag vill verkligen inte. Jag duschar tillsammans med silverfiskar. När jag kommer hem efter skolan slås jag alltid av hur fuktigt och mögligt det luktar i huset, jag undrar om jag luktar likadant nu? Och att min värdmamma först säger till mig att jag inte får gå ut när det är mörkt på kvällen, men sen orkar hon inte ge mig skjuts till dansen så det slutar med att en tant där skjutsar hem mig varje gång. Det känns ju som att de bara längtar tils de här fem månaderna är över, för då ska jag byta familj. Det jobbigaste är nästan att de inte är helt kassa. Jag har ingen konkret anledning att byta familj nu. Och om jag gör det så måste någon annan stackare bo här. Jag är bara så jävla less.


cruiser

Skrivet den 2010-08-21 @ 06:03:09

Idag kom Joel till Palmy för att shoppa! Det blev dock inte så mycket shopping, mer prat och bubbel tea. Jag gillar bubbel tea. Ni får googla om ni vill veta vad det är för jag kan inte riktigt förklara. Eller jag orkar inte. Det var i alla fall trevligt att kunna gå runt och prata svenska. Och prata om...ja, men om allt som händer. Vi är ju i nästan samma situation liksom. Jag köpte dock en tröja iaf. Mitt första klädesplagg! Joel höll dock på att missa bussen hem, men bara nästan.

Igår var det basket ball match. Nej, jag spelade inte. Jag kan ju knappt reglerna liksom. Hehe. Men jag gick dit och tittade iaf. Dom förlorade dock. Sen följde jag med Zarette (se, hon hatar mig inte för att jag inte kände igen henne!) och hennes syster och pojkvän till Bean Café och läste cosmopolitan och drack bubbel tea. Allmänt trevligt sådär. Sen cruisade vi runt i hennes pojkväns coola bil och lyssnade på basshunter. Med riktiga högtalare. Basen. Massage. Det är så man gör om man är cool här i Palmerston.
PEACE OUT


Design

Skrivet den 2010-08-19 @ 07:00:12

Nu har jag bytt geography till design och drama till home economics. Det känns bra. Riktigt bra. I design så ska jag börja jobba på en logga för en festival. Ska göra min drömfestival. Göra affischer, band, tröjor och sånt. Inte på riktigt då.

Pinsammaste konversationen idag:
"Hi!"
"Hi!"
"What's your name?"
"Zarette..."
"Oh, are you in any of my other classes?"
"Yeah...I'm in your english class..."
"Really?? But you haven't been there for a while?"
"I was there yesterday, sat in front of you..."
"Oh..."
"And we're friends on facebook..."
"Ooooh, you're ZARETTE! I see."
Heh. Har funderat ett tag på vem den där Zarette är. Men jag måste ha lyckats rädda situationen hyffsat bra ändå eftersom hon faktiskt pratade med mig resten av lektionen. När jag tänker efter är det sjukt många sm jag pratar med varje dag men inte vet namnet på. Lite smått pinsamt. Och jobbigt.
Testade även på en franskaklass idag. Herregud säger jag bara. Mitt huvud var en mix av svenska, engelska och franska. Men inte fransk franska, engelsk franska. Ni vet hur dåliga dom är på uttalet. Så nej tack, ingen franska för mig. Och syslöjd blev det inte heller. Orkade inte testa. Hehe.
Dans ikväll.


mrs. matthews

Skrivet den 2010-08-18 @ 07:38:57

Min skola är bäst. Pratade med mrs. matthews idag om att jag vill byta drama och geography och det fixade hon direkt. Imorgon ska jag testa några andra klasser! Anledingen till att jag vill byta är...ehm...drama känns inte riktigt bekvämt. Hej monolog. Hej lärare som inte fattar att jag inte riktigt förstår mig på ert skolsystem än och fortfarande inte är 100 % engelsktalande. Och geography var bara tråkigt. Så jag ska testa design och syslöjd. Okej. Syslöjd kan ju bli spännande. Heh. Skulle även testa franska kanske. Mend et var om ajg vill byta matten, men ajg tror inte jag vill det. Den är så lätt bara. Idag frågade jag min lärare om de kommer göra pq-formen och hans svar var "eh, well i don't know, i haven't actually done maths since i was in high school myself". Så japp. Det förklarar ju saken.

Men anyway, mrs. matthews fixade även så jag får följa med till Wellington med skolan nästa fredag. Egentligen får bara year 13 åka för det är till universitetet, men mrs. Matthews fixar. Och tydligen ska vi på ett survivalcamp med HaR. Blir antagligen ganska spännande...
Hon berättade även att jag hade kunnat åka hit via skolan istället för explorius (WYS). Det hade inte blivit jättemycket billigare, men då hade jag ju fått välja stad och skola själv. Och det enda WYS gör här är ju...ehm..ja vad gör dom egentligen? Min kontaktperson har inte hört av sig. Tycker det är lite dåligt faktiskt. Så skolan gör ju ändå allting åt mig, fast de gör det gratis. För dom är så snälla. Och the government säger att dom måste....
Men iaf, om någon som funderar på att åka till NZ som utbytis läser det här så kan jag rekomendera att kolla upp skolor och maila och säg att du vill åka dit. Finns tydligen massa skolor som gör sånt.
hmmmm, det var något mer jag tänkte säga.... Jo, Joel kommer hit till Palmy i helgen och shoppar! Så jag kommer kunna prata svenska en hel dag. Skönt. Idag på engelskan så tittade vi på youtubeklipp och undertexten var på svenska. Jag tänkte inte på det, det är ju naturligt att läsa udertexten liksom. Sen frågar Georgia om undertexten var på svenska eftersom hon såg ett ö. Precis då var det ingen undertext så jag bara "eeh....öööh...i don't know.." Men det måste ju betyda att jag kommer in i det? Eller att jag bara mixar allting... Jag fick sitta i biblioteket och läsa svenska igår förresten. Det var jättekonstigt. Men alla sa att det lät som att jag sjöng. Kul. Och jag har lovat Holly att lära henne svenska helt och hållet innan jag åker hem. Hon kan "jag är fett grym, du suger" och "jävla skit". Kul.
Oj vad jag skriver. Nu när jag tänker efter så har det ju hänt en del ändå. Men hejs.


regn

Skrivet den 2010-08-17 @ 22:48:15

Vaknade av osregn imorse. Hade ju varit lite mysigt om man inte hade varit tvungen att ga upp ur sangen och sen ga till skolan for Jill ar sjuk och bilen stannar hemma. Men det har slutat nu och jag har med ett fett paraply till skolan i onodan.
Igar testade jag pa en ballet class. Spannande. Ganska trakig, men jobbig och bra. Har bytt telefonnummer med en av tanterna i jazzklassen (som ar precis efter balletten) for hon tycker inte att jag ska ga hem i morkret och sa vill hon lara sig svenska for hennes bror bor i sverige. Sot tant.


!!!

Skrivet den 2010-08-16 @ 04:39:33

Ipoden fungerar!!!


malbas

Skrivet den 2010-08-15 @ 04:42:23

Okej. Jag råkade stoppa ipoden (Sams...) i tvättmaskinen. Kuuul. Den ligger nu på hedersplatsen i vårt hus, på elementet alltså. Hörlurarna överlevde dock. Helt amazing.

Igår var vi hemma hos Geogia. Det var fuuuuun. Sov där. Hennes hus är hur fint som helst. Vill bo där. Hoppas hon får sverigeabstinens och tvingar mig att flytta dit. Hon hade massa kläder från Monki. Cooolt. Tror en tröja var samma som du har Linnea, lite gammelrosa och stickad?
Jag har inte sovit de senaste nätterna och är fortfarande lite förkyld så nu ska jag nog ta en varm dusch och sen sova. Klockan är tjugo i tre. What the hell.


The Stomach

Skrivet den 2010-08-14 @ 05:06:31

Jahaja. Har precis lagat pannkakor (det blev inga igår...) till mig, Reia och Molly för Jill är någon annanstans. Molly sa att det var de godaste hon hade ätit! Fast hon har vinäger och socker på dem... Eh. Ja. Och ingen mjölk till. På tal om mjölk måste jag bara säga att glassen här är helt underbart god. Seriöst. Har inte smakat en godare glass. Mmmmmhm.

Men nu över till lite viktigare saker. Gårdagen. Jag masade mig ur sängen och tog mig ända till den ytterst coola restaurangen  cafe Beans med ytterst coola människor. Såklart. Man är väl inte tönt heller. Heheheheh. Iaf. Jag älskar människorna här. Har sagt det förut, men de är så relaxed och så sköna! Precis som jag vill ha det. Jag åt sushi iaf. Gott. Äter sushi varje gång jag äter ute nu för tiden. Men det är så perfekt. Träffade även Georgie, som var utbytesstudent i sex månader i Göteborg! Fast hon kan inte prata svenska. Men ändå. Connection. Sen gick vi vidare till The stomach. Lite typ som uno fast bara scenen. Tråkigt nog ska stället stänga så det var sista spelningarna där igår. :( Iaf. Om man jämför med unos spelningar så var de här helgalna. Folk moshade. Stagedive. Galet. 8 olika band spelade och de flesta var helt okej. Dock hade jag inga öronproppar och volym var liiite för hög för det rummet. Heh. Döv.
Men jaja, kul kväll!


sick

Skrivet den 2010-08-13 @ 02:14:24

Jag har fått lära mig att sick är man bara om man är illamående, men jag kan berätta för er att det stämmer inte alls. Jag är sick. Sick som i dunkande huvud och stor boll i halsen. En annan sak som inte stämmer med den engelskan man får lära sig i skolan och den verkliga är att man säger "ring me", inte "call me". Låter inte det stört mycket som svengelska? "who's ringing?". Det kan hända att det bara är här, men ändå.

Mamma blev orolig för att jag inte har skrivit i bloggen på två hela dagar. Insåg att jag antaglgien har uppdaterat lite väl ofta kanske. Men det är kul att skriva när man har något att skriva. Nu har jag inte så mycket att skriva för jag har bara legat i min säng sen i onsdags. Kul. Men idag känns det bättre och jag hoppas att det känns ännu bättre ikväll för då ska vi (jag + caylin + massa andra som jag inte känner som hon tycker att jag ska träffa) på någon konsert. Vet inte vad för slags. Men det blir säkert kul!
Jag funderar på att göra pannkakor till mig själv idag. Och tvätta borde jag också göra. Och städa mitt rum. Håhåjaja.
host host


Hey Frida, you're looking sporty today!

Skrivet den 2010-08-10 @ 07:49:07

Är precis hemkommen från min första basket ballträning. Det var kul. Roliga tjejer. Snälla. Sköna. Osv. Jag sög dock ganska hårt tror jag. Hehehe. Men äh, säsongen är snart slut ändå. Sen blir det volleyball... Jag fick faktiskt i bollen fler än 5 gånger i rad. Det brukar vara typ 1/40 gånger som jag får i den. Så det stället jag stod på var tydligen min spot. Jag ska bara placera mig där så löer sig allt. Sa dom.

När jag kom hem nu så var jag ensam hemma. Torrt. Jag funderar på om jag ska börja laga pannkakor till hela familjen för jag vill ha mat innan jag ska dansa ikväll klockan sju. Hmmmmmmm. Eller så tar jag en macka. Hehehe. Men jag har faktiskt inte blivit tjock än...Snarare smalare, men det känns som att det snart kommer komma massa fett och sätta sig överallt. BOM! Så typ. Och halsen gör ont. Kommer nog dansa ganska dåligt. Men what the hell. Jag måste säga att jag känner redan att ajg har blivit sjukt bra på att testa på nya saker. Efter bara en månad (på fredag) här. Jag menar, dance dynamics igår gick jag på helt själv, men det var hur kul som helst och folk pratade med mig och tyckte jag var jättemodig som kommit hit hela vägen från sverige helt själv. Ja, jag känner mig rätt modig faktiskt.


Dean McKerra's school of dance

Skrivet den 2010-08-09 @ 11:38:31

Jag är precis hemkommen från den nya zeeländska versionen av danspasset! Måste säga att det inte var fullt lika roligt och inte lika töntigt, men bra mycket jobbigare. Det kan iofs bero på att jag inte har tränat på ca 2 månader. Heh... Men iaf. ENDORFINER. Och den ligger nära vårt hus så jag kan ta mig dit själv. Imorgon ska jag testa en vanlig class med jazz. Har basket innan och har tränat idag. Med tanke på mitt tillstånd anar jag en viss träningsvärk framöver. Men det är nice. ÅH VAD GLAD JAG ÄR. Om den klassen passar mig så är det dans varje tisdag och torsdag. Mmmmmmmmh! Och jag pratade med några tjejer i basketlaget på balen och de sa att jag inte skulle oroa mig över att vara dålig, för det fanns folk som tydligen var värre än mig, även om de inte ens har sett mig spela... Aja, dom verkade schyssta.

hej!


earthquake

Skrivet den 2010-08-08 @ 11:04:36

jahapp. jag har nu varit med om mitt livs första jordbävning, men jag missade den. jag sov. tror jag. kände inget iaf. jill berättade. kul.


Ball

Skrivet den 2010-08-08 @ 05:36:50

Okej, här är enda fina bilden jag har på mig från balen. Den andra tjejen heter Caylin och är sjukt skön. Min frisyr syns inte så mycket, men man kan ana att den är rätt cool va? Rebecca, Mollys äldsta syster var här över helgen så hon fixade allt. Sweet as! Oh, har lärt mig ett nytt ord; premo. Det kan man säga ist för cool. Typ "that's premo". Fast man är coolast här om man säger "man, that's mean!" Fast de säger det som "määäjn". Okej, nog pratat om det.
Balen. Vad ska jag säga? Folk här gillar att dansa! Dansade sjukt mycket. Fint hotell. God mat. Liveband. Molly blev balens drottning! (jag hade totalt missat att de hade sånt här!) Träffade folk. Jag säger sex av fem toasters!


hej

Skrivet den 2010-08-07 @ 19:11:38

världens bästa bal. gönatt!


tank

Skrivet den 2010-08-05 @ 06:04:46

Okej, det diskuteras om hur vi ska ta oss från prebalen till balen och vårt hetaste alternativ just nu är en pansarvagn. Hahahahaha. Fattar ni hur coolt det vore eller? Det bästa är att det faktiskt kan funka för någons pappa är militär. Hohohoho. Okej, inga förhoppningar. Men kasnke. Det vore coolt.

På lunchen idag så kom det några från en performans arts skola och uppträdde för oss i aulan. HAHA säger jag bara, har aldrig sett något mer gay. Love it. Tänk er muskliga, coola maorikillar som dansar och sjunger till rihanna. <333333


Black seeds

Skrivet den 2010-08-04 @ 06:48:52

Här är lite av det vi lyssnade på på fysiken, nya zeeländskt!


BAM BAM!

Skrivet den 2010-08-04 @ 06:21:59

Spännande saker som har hänt idag:

-Jag ska på ski trip ändå! Tjuuuhuuuu! I slutet av augusti drar vi oss mot mount Ruapehu om jag har fattat det rätt. Oj, nu googlade jag det och det är tydligen en väldigt aktiv vulkan. Hahahha. Fast med snö på. Okej. Typ bästa skidstället på nordön läste jag nu. Det blir nog fint det här!
-Fysiklektionen: test på fyra frågor. Läraren sätter på reggae och alla plockar upp böckerna och fuskar. Slappare finns ju inte. Men jag gillart skarpt. Liksom. Reggae. På fysiken. Det du Lasse!
-Enligt William kommer muse till Auckland i December (dock står det inte på deras tour dates lista, men de kommer till oz(ANNA!), så de borde ju komma hit också) och hans kompis som har körkort vill jättegärna gå, fast han har ingen att gå med förutom William och de har inte råd med bensinen själva, så jag får kanske följa med. Fatta. Roadtrip till auckland liksom. Niiiiiiice!
-Det ösregnade idag när vi skulle gå hem och jag hade inget paraply, men så möter jag en lärare som jag inte ens har i något ämne som bara "You can't walk like that! Take mine and bring it back tomorrow." Så fick jag hans superstora Awatapu-paraply. Så gött.
-spelade one touch på HaR ochd et var kuuuul. Fast jag fattar fortfarande inte riktigt för jag blir alldeles nervös när jag får bollen, men sen kommer jag på att det bara är att springa. Hehehe. Aja. Jag gillart. Fick dock mer ont i halsen. Oups.
Jag har även lärt mig lite maori.
Kia ora - Hej
Po marie - God natt
Ka pai - jag mår bra
:D:D:D
Lär även ut svenska. Tja är det coolaste ordet de vet nu för tiden.


aye

Skrivet den 2010-08-02 @ 07:40:11

svininfluensan är i rullning igen här borta och jag har ont i halsen och huvudet dunkar. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. dessutom ska jag framföra en monolog om en svindlare på artonhundratalet. whaaaat? och fick tillbaka min review om Amelie idag. "good effort, try to use a more suitable vocabulary sometimes to make it more engaging" Ehm. jaha. jag är svensk. jag har ingen ordbok med mig. jag sitter och chansar för det mesta. men good effort. hahaha. jag vill dansa ikväll, men vet inte om jag orkar. blääää.

En spännande sak jag fick syn på i supermarketens internationella hylla var att det enda de hade från europa var euroshoppers prinskorvar.


torkade bananer

Skrivet den 2010-08-01 @ 06:01:26

Har simmat idag. Göööööött. varmt och skönt. 1 km lyckades jag åstadkomma. Alla andra där var superpro så jag kände mig som pensionären. Men what the hell. Tydligen så har ingen annan bikini i badhuset, de har baddräkt eller shorts och t-shirt, så jag fick ta på mig en t-shirt. vad tusan liksom? Sen bytte man även om i bås. Och bastun fick man betala dubbelt pris för att använda. Jag saknar den svenska frigjordheten lite. Men men, skönt att träna för det har jag inte gjort på år och dar. Känner mig helt slut. Hehe. Sådär skönt uttorkad som man är efter att ha badat. Imorgon ska jag försöka få iväg reia på dance dynamics, typ aerobics tror jag. Eller som friskis danspass kanske. Vi får se!

Känner att jag uppdaterar liiite för ofta. Men vad ska en gör?