Soool

Skrivet den 2010-09-28 @ 06:34:35

Idag var det soligt minsann! Sommaren är påväääääg :D:D:D Har tillbringat dagen med Caylin och en skateboard... HEHE. Imorgon bär det av till Taupo och Rotorua, där det väntar...öh, kan inte förklara. Massa roliga saker! EXCITED!

Och jag fick även ett paketet på posten idag! Sockar, kalles kaviar, knäckebröd, marabou och lösgodis. Mmmmmmmmmmmmh. Knäckebröd med kaviar var starkt uppskattat av familjen faktiskt, det trodde jag aldrig! Däremot är Molly alltid jättetveksam så fort jag bjuder henne på svenskt godis eftersom det första var djungelvrål. Lite småkul. Lösgodiset tittade de mest konstigt på. Hehehe.


windyyy

Skrivet den 2010-09-23 @ 01:52:43

JÄKLAR VAD DET BLÅSER HÄR BORTA!!

Nu har jag iaf två veckors lov (eller mer till och med) och ja. Skönt att kunna sova... Nej men vi ska faktiskt på en hel liten trip på nordön. Taupo, rotorua och något mer. Säkert helt felstavat och så men det är faktiskt inte lätt med alla maorinamn överallt!
Idag kom det två maraboukakor på posten! LYCKA!!
Awatapu förlorade både tjej och kill-basketen igår dock. Men men. Jag träffade dexter och luke. Två helsköna killar. De har lovat att sprida pärsk vidare!
Nu ska jag försöka hitta på något att göra...typ gå in till stan. Eh. Jag vet inte jag. Jo men det blir nog bra. Jag känner mig väldigt osammanhängande idag, men ändå på bra humör! :D


‎'is that my phone or is that just an earthquake?'

Skrivet den 2010-09-21 @ 10:33:03

Matteprov

Gym
Balett
Jazz
Med tanke på att jag inte har tränat särskilt mycket de senaste månaderna så var gymmet helt underbart. Och jag kommer ha underbar träningsvärk imorgon. Mmmmh.


spectra

Skrivet den 2010-09-15 @ 10:56:09

Idag har jag:

Fått en ballong-svan som jag döpte till Sweeney Todd. Fick även ett ballonghjärta och en svan-man.
Tagit hål i öronen.
Klippt håret och nästan fått en lugg...
Färgat håret nästan blont...
Gjort köttfärspaj som nu står i ugnen och kommer vara klar 20.30...
Men jag blev faktiskt nöjd med frisyren. Min frisör lockade det så jag har nästan en Samantha Jones-frill. Mhm.


svar

Skrivet den 2010-09-15 @ 01:22:49

Lärarna strejkar för de vill ha bättre lön. Och ja, klippa håret. Vet inte riktigt hur dock. Hehe. Det får bli en överraskning. Kan dock hända att jag blir lite blondare...


volleyball

Skrivet den 2010-09-14 @ 07:37:38

Jag har spelat volleyball och min vänstra underarm är helt förstörd. Har även agerat Alice i underlandet-modell. Nu ska jag bege mig av mot balett och jazz. Och imorgon är det strejk = ingen skola. Jag ska klippa håret. Spännande!!


Foxton beach

Skrivet den 2010-09-12 @ 08:50:56

Idag åkte vi till stranden och den var helt underbar. Såg inget slut. Hade inte tänkt bada men det var så soligt och brock och molly badade så jag blev så illa tvungen att hoppa i supervågorna iförd linne och kjol. Aaaaah. Underbart. Det var det här jag såg framför mig när jag åkte hit! Och Molly kan tydligen surfa så hon kanske kan lära mig i sommar... hehhee


bowlarama

Skrivet den 2010-09-10 @ 12:20:41

Bowling was fuuuuuuuuuuuuuuuuun! Och till allas förvåning så vann sweden med 83 poäng.


random

Skrivet den 2010-09-10 @ 07:31:36

Efter världens längsta assembly idag frågade en tjej om jag ville komma på hennes bowling party ikväll. Hehe, jag vet inte ens vad hon heter. Men det är typ fem minuter från mitt hus så jag får väl gå dit och hoppas att jag känner någon annan där. Gillar randoms.


splash

Skrivet den 2010-09-09 @ 11:44:33

Prommenad hem från dansen såg ut såhär. Tycker faktiskt att det är lite mysigt när det öser ner. Speciellt när man har ett gigantiskt paraply. Idag var det en liten jordbävning här. Trodde att det var en stor lastbil som körde förbi, men tydligen var det ett litet skalv! Exciting!!


mat

Skrivet den 2010-09-08 @ 09:05:03

Igår gjorde jag tomatsås i hemkunskapen. Idag gjorde jag lemon curd. När jag kom hem gjorde jag muffins (som blev helt perfekta för övrigt) och lagade pasta med kyckling och tomatsåsen från igår. Vad händer med mig? Jag lagar mat????!?!? Har även städat mitt rum idag. Herregud. Hemmafru?


REGN

Skrivet den 2010-09-06 @ 07:37:37

Ojojoj så det regnar. Zarettes garage är översvämmat. Floden bakom skolan är nära på att svämma över. Folk går runt och hoppas att de ska stänga skolan pga översvämning. Och jordbävning i christchurch. NZ faller sönder och samman. ojojoj, hur ska detta gå? Lite jobbigt när man måste gå utomhus mellan varje lektion. Kiwisarna gillar verkligen att vara utomhus förresten. Det är mer vardag här än i Sverige liksom. Ändå är alla så bleka. Konstigt.


Whakapapa (fuck-a-papa)

Skrivet den 2010-09-03 @ 12:43:48

Okej. I'm back. Ski tripen var helbra. Jag var helt klart bäst på skidor för en gångs skull. Testade snowboard en dag när bara barnbacken var öppen p.g.a dåligt väder. Det var faktiskt kul och jag var inte helt värdelös. Eller jag vet inte om jag var värdelös eller inte, men jag kunde ta mig ner och bara ramla tre gånger...Hehe.

Det var i alla fall kul att lära känna alla bättre osv. Ni fattar. Socialt. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Här kommer lite bilder.
Stugan vi bodde i mitt ute i ingenstans!
.
Jag på en snowboard. YEAH!
Helt okej tycker jag nog...
Barny och Anna är duktiga kockar.
Sådärja. När jag kom hem hade Jill städat badrummet och mitt liv blev genast lite lättare. Hon har även pratat om att åka på en liten trip runt på nordön med oss in the holidays om två veckor och imorgon tar hon Reia till stranden (jag kan inte följa med för jag hade redan gjort planer med Zarette när hon berättade om det). Idag var alla på bra humör och jag brjar tä nka att det kanske är dumt att byta. Dels för att jag kanske kommer till ett sämre ställe och dels för att jag måste träffa Jill och Molly i skolan varje dag... Jag är förvirrad. Och explorius vill att jag ska skriva om hur det går här och sen ska de lägga upp det på deras hemsida. Vad ska jag skriva? Och så måste jag skriva om min uppfattning av NZ till skoltidningen. Ojojoj. Och jag fick underkänt på min engelska review av Amelie. Fast det var precis på gränsen och typ halva klassen fick underkänt. Så helt illa var det ju inte iaf.
Måste bara berätta om mi fysiklärare. Helt klart favoriten. Idag var vi i en datasal för två tredjedelar av klassen var på chemistry trip. Efter att ha lekt runt lite på något fysikspel så började vi prata om att Reia är en moviestar. Det slutar med att vi sitter och kollar på Reia på youtube och använder google translate till att översätta en intervju med henne. Sen visar jag honom QWOP (ett spel, googla) och han blir jättefascinerad. Han älskar star wars och visade någon star wars nalle puh grej. Okej. Det låter inte så kul, men han är verkligen fysiknörden med bra humor. Älskart.
Imorgon ska jag hem till Zarette och gulla med hennes nya hundvalp och låta henne sminka mig (hon är nästan profesionell!) och mycket möjligt kolla på gossip girl. Riktigt tjejigt och härligt!
Nej men gu så ja skriver. Dags att sluta innan ni tröttnar på mig. Hade!