Ja

Skrivet den 2011-02-27 @ 07:20:34

det var en tuggumitatuering. Herregud.

Har spenderat helgen hos Reia. Hon är bäääääst. Vi red hästar, shoppade, fixade naglar och var allmänt tjejiga. Mycket ovanligt för oss två faktiskt.


chch

Skrivet den 2011-02-24 @ 05:04:15

Idag har jag bakat drömmar och tappat en kompis telefon i marken. Woops.

Justja, jag har även tatuerat mig. Och tuggat tuggummi.


Haere mai ki te kai

Skrivet den 2011-02-23 @ 06:00:40

Om ni visste vad rubriken betyder skulle ni säga "va blire för nått???" Så ni kan ju lista ut det själva. Höhöhöh.

Jag älskar mitt volleybolllag. Har roligast tillsammans. Seeeriöööst. Träningen idag spårade ur fullständigt. Älskar't.


just another earthquake

Skrivet den 2011-02-22 @ 08:07:38

Idag vid lunchtid så skakades Christchurch av ytterligare en jordbävning. Mindre på richterskalan, men ytligare, så den gjorde mer skada. Folk har dött och grejer den här gången. Lyn sa att folk på hennes jobb sprang runt och grät i panik eftersom de hade släktingar och sånt där. Ujujuj. Tur att jag bor i lugna Palmerston North. Inte mycket farligt som händer här.

Har tillbringat 4 timmar i badhuset idag. Kul kul. And that's it. I think.
Nej just ja! Vårt volleyballlag ska förhoppningsvis åka på nationals (vilket hålls i palmerston, så får tyvärr ingen spännande resa...)! Är jääättepeeeeppppp!
Hejs


halvdag

Skrivet den 2011-02-21 @ 10:08:17

BRa dag idag. Halvdag i skolan. Hem till NAtalia och baka tårta till Kerianne. Hänga. Spelade sne min bästa volleyball match hittills. ett set blev 25 - 4...okej det andra laget sög, så jag kände mig jättepro. Fick sen hjälpa till att döma en match... Sen hem, snabb dusch och sen bbq med Halie och hennes oldie kompisar. Rätt händelserikt för en måndag iaf!


spider bite

Skrivet den 2011-02-20 @ 05:08:31

Okej. En liten spindel, eller något liknande bet mig förra fredagen. Det blev infekterat och idag gick jag till doktorn. Det var rena misshandeln. Hon klämde ut hur mycket var/blod som helst. Åh vad jag älskar att berätta sånt här! Sök på youtube på "biggest pimple" och titta på första videon, så såg det ut när hon klämde ut allt äckligt. Och ont gjorde det. Men rätt häftigt! Fick iaf antibiotika och ett jättestort plåster. Känner mig bad ass.
Det har i övrigt varit en ganska dramatisk helg för the Carmont's family. Cindy och Lyn bråkar, så Cindy vill ta med sig Kyran och flytta härifrån (men jag och Halie tror inte att hon faktiskt kommer göra det för då har hon ingen bil och ingen som tar hand om Kyran) och Josh lyckades köra rattfull och bli av med körkortet, samt förstöra både fram och bak-lyktorna på Rick's truck. Jag och Halie njuter av att vara de duktiga och ansvarstagande... Jag antar att jag inte borde skriva sånt här om familjen här, men ingen av er som läser känner ju dem, så jag förstår inte riktigt vilken skillnad det gör.
DEt är iaf fint väder och jag och Halie åkte till stranden. Gött.


....

Skrivet den 2011-02-16 @ 05:52:44

Jag gillar inte att jag lägger upp en jätteful bild på mig själv, har nio besökare men inte en enda som kommenterar...känns som att det bara är okända stalkers som läser min blogg??

ANYWAY. Även om jag fullkomligt gjorde bort mig igår during swimming sports så visade det sig idag att jag gick vidare till final! HAHAHA! Åh herre. 25 m bröstsim. Hehehehehe. Tydligen var de i de andra heaten till och med långsammare än vad jag var så även om ajg förlorade mitt heat så kom jag till final... Betyder dock att jag kommer komma sist IGEN inför hela skolan. MEn äh. Jag får en hel dag vid poolen istället för i skolan så jag är glad. Börjar bli ganska bra på att skämma ut mig! :D


Sporty

Skrivet den 2011-02-14 @ 07:13:42

Första volleyballmatchen idag. Gick hyffsat bra med tanke på att vi inte haft en enda träning efter sommarlovet än. Och vår coach har slutat så det verkar som att min gamle basketballcoach ska träna oss. Hoppas det blir bra. Vi förlorade matchen förresten...men det var jämnt, och det var ett av de bättre lagen...

Imorgon är det dags för swimming sports i skolan, jag har skrivit upp mig på 25 m frisimm och 25 m ryggsimm... blir nog spännande! Är inte seriös för fem öre, men om man deltar så får man en gratis dag i poolen under skoltid och samlar poäng till sitt hus! I år är jag i det gröna huset Ngata! Älskar idén med olika hus. Värsta skolspirit.


Katchafire

Skrivet den 2011-02-13 @ 09:53:11

Har haft en fulländad helg som idag avslutades med en gratis reggaekosert med Nya Zeelands främsta reggaeband Katchafire! Har nog aldrig uppskattat reggae så mycket som jag gjorde idag. Jättevarmt var det dessutom. Mmh.


rocking to the beat the queen will be crowned

Skrivet den 2011-02-10 @ 08:43:21

Fin dag idag.


Your beauty puts me off

Skrivet den 2011-02-08 @ 07:03:05

Dagens händelser:

 • Mycket intressant samtal om rasism med Khaleel på engelskalektionen.
 • Tittade på flickan som lekte med elden tsm med Lyn och Halie
 • Dream team i pingis med Ezra
 • Bakade muffins med kola och choklad i på hemkunskapen
 • Body pump 06.15...
 • Duschade i regnet påväg till skolan
 • Fick två kramar av mitt fan
 • Första lektionen med Engineering constructional drawing. Ritade pentagons och heptagons och sånt
 • Upptäckte att Coral i min hemkunnskapsklass är jätterolig
 • Upptäckte att Coral verkar vara en mycket speciell tjej...
 • Blev inbjuden till en "sörja att vi inte har några pojkvänner på alla hjärtans dag kväll"
 • Satte på "I am not a whore" i common roomet, blev tillsagd att stänga av den...tänkte på dig Linnea
Nu ska jag gå och plugga...Jätteonödigt eftersom vi sitter och gör grafer och avrundningar i fysiken, vilket jag redan kan, men måste ändå rita hundra grafer bara för att bevisa att jag redan kan det. Min lärare är lite hysterisk.


Idol

Skrivet den 2011-02-07 @ 05:28:18

Har en beundrare på skolan. Han är ca 14 år och brukar alltid hälsa på mig även om jag inte känner honom. Idag kom han fram och sa följande:

"Can you please give me a hug?? Wow you're so tall! You're just amazing! You're my idol. I'm your biggest fan."
"Hehehehe...you're a bit random..."
"Yea I know. Have nice day!"
Ääääääälskar min skola.


lördagskväll

Skrivet den 2011-02-05 @ 13:08:38

Tillbringar kvällen med Kyran. Han är för söt.


Bilturer

Skrivet den 2011-02-04 @ 10:20:11

Tänkte berätta för er hur underbart det är att åka bil med min värdsyster Jacinda. Att ta sig fram tillsammans med henne är alltid ett nöje, då det går hiskeligt fort, på alla sätt. Att det går fort i själva traffiken är anske inte så jättebra... Men det går också fort för att vi alltid har så roligt. Det är musiken på absolut högsta volymen och livet är bara underbart. Men det bästa är faktiskt när vi står still vid rödljusen. Speciellt när det är gamla personer i bilarna runt omkring oss eftersom de är inte rädda för att glo. Jag och Cindy går crazy vid rödljusen. Totalt crazy. Bilturerna med Cindy är definitivt något jag kommer sakna när jag kommer hem.

Bilturerna med Halie är lite annorlunda. Hon har en liten sportbil som är coolast i hela palmy. Vi sitter där och dunkar "I like that" i coola solglasögon och njuter av alla avundsjuka blickar från alla andra bilar. Vi bara cruisar fram och delar med oss av vår skuxness. Mhm.
Nissan Sports Car 800x400


infoo

Skrivet den 2011-02-01 @ 04:54:20

Okej. Nu tänker ajg strunta i alla säkerhetsregler om att inte ge ut för mycket information om sig själv på internet....för jag vill ha choklad skickat till mig. HEHE. Och jag vill att folk ska veta när jag kommer hem så jag inte känner mig helt bortglömd. :(

Så.
min adress atm är:
c/o Lyn & Rick Carmont
286 Hewitts road
RD 4
Palmerston North
Och jag kommer hem till Sverige den artonde Maj :)
Idag åkte jag skolbuss här för första gången btw. Coolish!! (inte jätte..)