helg

Skrivet den 2011-03-19 @ 07:49:18

Hade världens mysigaste filmkväll igår. Ni vet, vissa kvällar är såna där kvällar då allt bara känns så himla bra. En sån kväll hade jag igår tillsammans med Holly, Alice och Amy. Idag har jag dock jätteont i halsen...bajs. Hade tänkt åka på endagscykelsemester med Caylin idag, men det regnar dessutom så njaa... Och imorgon ska jag på någon Yum sum - sak... Kinarestaurang som har någon specialsak så vi ska dit ett helt gäng och äta så mycket vi bara orka, för det är det man gör tydligen. Ganska soft helg tycker jag.

Hejsveeejs


Relay for life

Skrivet den 2011-03-13 @ 09:28:44

Hej. Jag är död. Varför? Jag har varit på Relay for life. Vad är Relay fpr life? A team event for fundraising to the cancer society. Där har ni det. Alla betalar 25 dollar. Får en T-shirt och tältplats åt sitt lag. Är utspridda längs en 400 metersbana i 24 timmar och det lag som springer flest varv med stafettpinnen vinner. Av 114 lag kom mitt kära Awatapu-lag på fjärde plats, rätt bra jobbat säger jag.

Det fanns en scen på plats där de spelade livemusik hela natten så när vi inte sprang så dansade vi. Vi höll även några tysta minuter för alla som lidit offer för cancer och tände ljus för dem. Ganska sorgligt.
Jag hade dock inte tagit med mig någon sovsäck, så det blev ingen sömn för min del. När jag sprang mitt sista varv imorse så bokstavligt talat dog jag. Vi gjorde zumba på morgonen dessutom! Hur kul som helst!
Och just det, vi hade tema Hippie!
Peace and looove man.
Jag och Reia sprang ett varv tillsammans. Se så taggade vi är!
De satte ut såna här papperspåsar med ljus i runt hela banan.
Fick gratis benmassage två gånger. Frida är i himmelen.
Caylin och Reuben dansar järnet till Spaceball Riccochet! Hahhaa


Shake it shake-shake it

Skrivet den 2011-03-02 @ 06:16:22

På tal om jordbävningar.

Vi höll två tysta minuter i skolan igår (tror det var över hela nz) för Christchurch. Känns ganska sorgligt faktiskt. Det är på nyheterna 24/7 (förresten mamma, det betyder 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan). Igår var det dessutom en jordbävning i Wellington, vilket är mer väntat än den  Christchurch. Men jag bor ju rätt lugnt jag, så oroa er inte.
Idag var jag ytterst kreativ på hemkunskapen. Testade att göra lomper (norskt tunnbröd typ) fast med Kumara, sötpotatis. Blev jättegott. Tror ni det funkar att äta det me sill? Bara undrar liksom.
Min granne, Rob, som också är the maori language teacher på skolan tycker att jag ska gå med i Kapa Haka-gruppen...ska se om jag kan få med mig någon mer icke-maorier som vill göra det med mig...
Och imorgon ska jag lära mig att spela ukulele på lunchen! Hehe, nej men gå med i ukulelegruppen...Herregud vad nördigt det låter. Men det är ganska populärt här alltså. "The instrument of peace." som dom säger.
Hare.


E haere rā

Skrivet den 2011-03-01 @ 06:57:55

Okej. Mycket kul på gång nu. På fredag ska jag till Wellington med Halie. Kommer bli mean as. På dagen är det dock house competition i friidrott... Nej jag tänker faktiskt inte delta (det är final, så egentligen har jag redan missat min chans) för jag kommer nog alltid hata friidrott. Eller hata är kanske ett lite starkt ord..men..jo...hata. Nej men jag kommer aldrig bli bra på det och jag har därmed gett upp. Men ajg ska följa med och ta tid och heja på mitt hus, som för tillfället ligger i ledningen! Allt tack vare mig förstås. Hehe.

Annat spännande är Volleyboll. Jag har blivit utsedd till coach för det ganska oseriösa utbyteslaget... Det är ett så kallat "social team", så det är blandat killar och tjejer och de spelar bara för skojs skull. Mrs. Matthews tyckte att det kunde vara bra om jag visade dem hur man spelar...lite kul med tanke på att jag knappt kan själv. Eller, jag vet ju hur man SKA göra, jag kan bara inte göra det själv än... Men ajg kommer dit! Förhoppningsvis inom en månad för då ska vi vara med i Nationals! Som oturligt nog hålls i Palmerston, så inget resande för oss...men Volleyboll varje dag i en vecka! Kul kul.
Sen bär det av på Usher konsert!
Och idag var mina ögon ovanligt blåa av någon anledning.